RE 90

Kompakt kialakítású nagynyomású mosó

A STIHL RE 90 könnyű és kompakt kialakítású elektromos nagynyomású mosó a ház körül és a kertben végzett tisztítási munkákhoz. Tökéletesen alkalmas kerti bútorok, lépcsők, utak és teraszok hatékony tisztítására.

Az alumínium pumpafejes, strapabíró és hosszú élettartamú szivattyúval rendelkező mosó max. 130 bar nyomással működik. A 6 méter hosszú nagynyomású tömlő a gyorscsatlakozók segítségével egyszerűen a géphez és a pisztolyhoz csatlakoztatható. Alapfelszereltségben két különböző fúvókával. Az állítható lapos fúvóka a kényesebb felületek gyors tisztítására, a rotorfúvóka pedig a makacs szennyeződések hatékony eltávolítására alkalmas. A még jobb hatás érdekében az alapfelszereltséghez tartozó tisztítószerszóró készlet használatát is javasoljuk. 

A kábeltartó lehetővé teszi a kábel rendezett és biztonságos tárolását a gépen. A pisztoly és a fúvókák helytakarékosan és biztonságosan a gépen tárolhatók. A kerekek megkönnyítik a mosó mozgatását.

Variációk Ár
RE 90.0 Ft72 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!