RE 232

Belépő szintű professzionális tisztítógép

Professzionális tisztítógép mezőgazdák, önkormányzatok, erdőgazdálkodók és az építőipar számára. A max. 200 bar nyomással működő elektromos nagynyomású mosó számos különböző tisztítási feladatra alkalmas. A gép rézházas szivattyú kerámia dugattyúval rendelkezik. A nyomás és a vízmennyiség a manométer segítségével szabályozható. A 10 méter hosszú, acélerősítéses nagynyomású tömlő a csavarodásmentes tömlőcsatlakozás segítségével egyszerűen a forgatható szórócsőhöz csatlakoztatható, és a csatlakozó meggátolja a tömlő felcsavarodását. 

Az alapfelszereltséghez tartozó, állítható nyomású lapos fúvóka a kényes felületek tisztítására alkalmas. A külső tisztítószer-felszívásnak és -adagolásnak köszönhetően a tisztítószer külső tartályból adagolható. Az opcionális, rotorfúvókás második szórócső használata makacs szennyeződések eltávolítására ajánlott. A szállítási fogantyú és a kerekek megkönnyítik a gép szállítását.

Variációk Ár
RE 232 Ft376 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!