RE 272 PLUS

Professzionális tisztítógép csendes motorral

Professzionális, max. 200 bar nyomással működő tisztítógép mezőgazdák, önkormányzatok, erdőgazdálkodók és az építőipar számára. A kerámia dugattyúval rendelkező alacsony fordulatszámú motor strapabíró és hosszú élettartamú. A nyomás- és mennyiségszabályozás a manométer segítségével a gépen történik. A külső tisztítószer-felszívásnak és -adagolásnak köszönhetően a tisztítószer külső tartályból adagolható.

Az ergonomikus kialakítású profi szórófej erőkímélő munkavégzést biztosít. A 15 méter hosszú, acélerősítéses nagynyomású tömlő csavarodásmentes tömlőcsatlakozás segítségével egyszerűen a forgatható szórócsőhöz csatlakoztatható, és a csatlakozó meggátolja a tömlő felcsavarodását. Az opcionális, rotorfúvókás második szórócső használata makacs szennyeződések eltávolítására ajánlott. Az alapfelszereltséghez tartozó, állítható nyomású lapos fúvóka a kényes felületek tisztítására alkalmas. Tömlővezetővel rendelkező tömlődob a tömlő praktikus tárolásához. A szállítási fogantyú és a kerekek megkönnyítik a gép szállítását.

Variációk Ár
RE 272 PLUS Ft505 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!