RE 130 PLUS

Kiemelkedő teljesítmény, számos kényelmi megoldás

A STIHL RE 130 PLUS különösen nagy teljesítményű nagynyomású mosó a ház körül és a kertben végzett tisztítási munkákhoz. Tökéletesen alkalmas kerti bútorok, lépcsők és teraszok hatékony tisztítására.

A mosó a hatékony tisztítás érdekében hosszú élettartamú indukciós motorral és magas minőségű alumínium pumpafejjel rendelkezik és max. 170 bar nyomással működik. A hosszú szórócső kényelmes munkavégzést biztosít. A 9 méter hosszú, strapabíró és hosszú élettartamú nagynyomású tömlő a gyorscsatlakozók segítségével egyszerűen a géphez és a pisztolyhoz csatlakoztatható. A csavarodásmentes tömlőcsatlakozás a pisztolyon meggátolja a tömlő felcsavarodását.

A gép oldalán található tároló fúvókák és a hálózati kábel tárolására alkalmas. A kihúzható alumínium teleszkópos fogantyúnak és a szállítási fogantyúnak köszönhetően a gép tárolása és szállítása helytakarékosan megoldható. A kerekek megkönnyítik a mosó mozgatását. Strapabíró alumínium tömlővezetővel rendelkező tömlődob a tömlő praktikus tárolásához.

A STIHL RE 130 PLUS alkalmazási lehetőségeinek bővítésére a STIHL RA 90 forgó mosókefe külön rendelhető tartozékként kapható.

Variációk Ár
RE 130 PLUS Ft185 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!