SEA 20 (AS 2 akkuval és AL 1 töltővel)

Száraz felületek gyors és hatékony tisztításához

A STIHL SEA 20 akkumulátoros kézi porszívó kisebb száraz felületek tisztítására a házban, a ház körül és gépjárművekben. A gép a STIHL AS rendszer akkumulátorával működik. A csendes működésű porszívó egyszerűen kezelhető.

A puha markolaton elhelyezett indítógomb jobb és bal kézzel is kényelmesen elérhető. A reteszelő kapcsoló lehetővé teszi a működtetést a kapcsolókar folyamatos nyomása nélkül. A zárt gyűjtőtartály magába zárja a koszt, és egy mozdulattal kiüríthető. A kétlépcsős szűrőrendszer kiemelkedő szűrőteljesítménnyel rendelkezik és a egyszerűen tisztítható.

Az alapfelszereltség tartalma: hézagtisztító szívófej, univerzális szívófej levehető kefebetéttel, hosszabbítócső, szívócső, táska. A porszívó az akasztófüllel rendelkező táskában helytakarékosan tárolható.

Szettben: AS 2 akkumulátorral és AL 1 töltőkészülékkel

Variációk Ár
SEA 20 (AS 2 akkuval és AL 1 töltővel) Ft58 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!