SE 62 E

Nagy teljesítményű száraz-nedves porszívó, kapcsolóautomatikával

A STIHL SE 62 száraz-nedves porszívó professzionális ipari tisztítási feladatokhoz ideális. Por, piszok és folyadékok eltávolítására kül- és beltéren egyaránt alkalmas. Alapfelszereltségben átkapcsolható padlótisztító szívófejjel, univerzális szívófejjel és hézagtisztító szívófejjel. A kosz egy szűrön keresztül a 20 literes tartályba kerül.

A STIHL SE 62 rozsdamentes acél szívócsővel és kapcsolóautomatikával rendelkezik, amellyel elektromos eszközök csatlakoztathatók a porszívóhoz. Ennek köszönhetően a gép ipari használatra, mint pl. műhelyek tisztítására is alkalmas. A porszívó bekapcsolását a rácsatlakoztatott eszköz szabályozza. A szívóerő szabályzós adapter segítségével az SE 62 E az adott feladathoz igazodik. A teleszkópos szívócső az ergonomikus munkavégzést segíti. Az átkapcsolható padlótisztító szívófej optimális a padlófelületekhez és a szőnyegekhez. Fúvófunkció a szívócső átcsatlakoztatásával a levegő kimenethez a nehezen elérhető helyek tisztításához. A szűrőtisztító funkció egy gombnyomással elindítható. 

Variációk Ár
SE 62 E Ft82 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!