SE 133 ME

Minősített száraz-nedves porszívó

Strapabíró STIHL SE 133 ME száraz-nedves porszívó professzionális takarítási feladatokra, intenzív porképződéssel járó munkákhoz. A nanobevonatú szűrőnek és az állandóan magas légsebességnek köszönhetően a porszívó minősített M porosztályú. Ha gép fény és hangjelzéssel jelzi ha a mért légsebesség a szívási folyamat során 20 m/s alá csökken. A STIHL SE 133 ME szűrőhatását a többszörös szűrőrendszer fokozza. A porszívó kapcsolóautomatikával rendelkezik, amellyel elektromos eszközök csatlakoztathatók a porszívóhoz. Ennek köszönhetően a gép ipari használatra, mint pl. műhelyek tisztítására is alkalmas. A munka során keletkező port azonnal felszívja. A porszívó bekapcsolását a rácsatlakoztatott eszköz szabályozza. 

A fordulatszám fokozatmentes szabályozhatósága és az automatikus térfogatáram-ellenőrzés lehetővé teszik a porszívó optimális használatát. A STIHL SE 133 ME egyenletesen magas szívóteljesítményét az automatikus szűrőtisztítási funkció segíti. A rozsdamentes acél szívócső gyorscsatlakozóval csatlakoztatható. A szívótömlő antisztatikus adapter segítségével gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható.

 

Variációk Ár
SE 133 ME Ft299 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!