TS 800

Rendkívül erős vágótárcsás gép (400 mm)

Ha a vágandó anyag jellege és vastagsága különösen nagy motorteljesítményt igényel, akkor a 400 mm-es vágótárcsával rendelkező STIHL TS 800 vágótárcsás gép a megfelelő választás. A nagy teljesítményű 2-MIX motoros gép professzionális használatra, beton, kő, aszfalt, szerkezeti acél és csövek vágására alkalmas. Max vágásmélység: 145 mm. Az ergonomikus kialakítású markolat optimális fogást tesz lehetővé. A körfogantyú bármely munkahelyzetben gondoskodik a kényelmes vágásról. Útépítési munkákhoz vagy építkezéseken történő használathoz a STIHL FW 20 vezetőkocsi használatát javasoljuk, amely pontosabb vágást és hosszabb vágási szakaszt tesz lehetővé.

STIHL ElastoStart és a dekompressziós szelep az egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítás érdekében. A STIHL antivibrációs rendszer erőkímélő munkavégzést biztosít. A vízcsatlakozó a hatékony munkavégzést segíti. A hosszú élettartamú légszűrőrendszernek és a kompenzátornak köszönhetően a szűrő hosszú élettartamú, valamint a szűrő tisztítása is ritkábban szükséges. A félautomata szíjfeszítésnek köszönhetően a legjobb erőátvitel rendkívül kismértékű kopás mellett biztosított.

Variációk Ár
TS 800, 400 mm Ft613 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!