TS 480i

Innovatív vágótárcsás gép elektronikus üzemanyag befecskendezéssel (300 mm)

A STIHL TS 480i benzinmotoros vágótárcsás gép 300 mm-es vágótárcsával ideálisan alkalmas professzionális használatra a magas-, mély- és útépítésben. A STIHL Injection, azaz az elektronikus vezérlésű befecskendezés gondoskodik a STIHL 2-MIX motor tökéletes járásáról és nagy nyomatékáról. A "Start" pozíciónak köszönhetően a gép beindítása különösen egyszerű. A STIHL ElastoStart és a dekompressziós szelep lehetővé teszik az egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítást. Az ergonomikus kialakítású markolat és a STIHL antivibrációs rendszer erőkímélő munkavégzést biztosítanak.

Az elektronikus vízszabályozás megkönnyíti a pormegkkötéshez szükséges vízadagolást. A hosszú élettartamú légszűrőrendszernek köszönhetően a szűrő hosszú élettartamú, valamint a szűrő tisztítása is ritkábban szükséges. A hajtás a félautomata szíjfeszítő segítségével könnyen utánfeszíthető. Ez meghosszabbítja a szíj és a csapágy élettartamát. A félautomata szíjfeszítésnek köszönhetően a legjobb erőátvitel rendkívül kismértékű kopás mellett biztosított.

Variációk Ár
TS 480i, 300 mm Ft538 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!