TSA 230 (akku és töltő nélkül)

Egyszerűen kezelhető akkumulátoros vágótárcsás gép

Az egyszerű kezelhetőségű STIHL TSA 230 akkumulátoros vágótárcsás gép ideális magas-, mély- és útépítéshez, munkagép kölcsönzők, valamint kert- és tájépítők számára. A gép kiválóan alkalmas kő, csövek, szerkezeti acél, valamint tégla, burkolólapok és falazókő vágására.

Vágásmélység 70 mm-ig. Az ergonomikus kialakítású fogantyú minden helyzetben kellemes fogást és precíz kezelhetőséget biztosít. A szénkefe nélküli EC motor szinte kopásmentesen működik. Elektronikus vezérlése mindig optimálisan igazítja a teljesítményt és a sebességet a vágandó anyaghoz. Az elektronikus vezérlés folyamatosan figyeli a villanymotort, üzem közben észleli a terhelés változásait és gondoskodik arról, hogy a motor mindig az optimális fordulatszám-tartományban működjön.

A TSA 230 akkumulátoros vágótárcsás gép a károsanyag-kibocsátásmentes hajtásának köszönhetően zárt terekben, mint például csarnokokban is használható. A hatékony és tiszta vágás érdekében a por megkötéséről a beépített vízcsatlakozón keresztül a gép által permetezett víz gondoskodik. Alternatív megoldásként a STIHL mélységütközővel is csökkenthető a porterhelés. A gyorsrögzítő segítségével a vágótárcsa egyszerűen fel- és leszerelhető.

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

Variációk Ár
TSA 230, 230 mm (akku és töltő nélkül) Ft165 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!