TS 700

Rendkívül erős vágótárcsás gép (350 mm)

A professzionális használatra tervezett, nagy teljesítményű STIHL TS 700 benzinmotoros vágótárcsás gép 350 mm-es műgyanta vágótárcsával rendelkezik. Az erőteljes STIHL 2-MIX motorral garantálja a nagy teljesítményt ott, ahol a vágandó anyag jellege és vastagsága ezt igényli. Az ergonomikus kialakítású markolat optimális fogást tesz lehetővé. A körfogantyú bármely munkahelyzetben gondoskodik a kényelmes vágásról. Útépítési munkákhoz vagy építkezéseken történő használathoz a STIHL FW 20 vezetőkocsi használatát javasoljuk, amely pontosabb vágást és hosszabb vágási szakaszt tesz lehetővé.

A STIHL ElastoStart és a dekompressziós szelep az egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítás érdekében. Az ergonomikus kialakítású markolat és a STIHL antivibrációs rendszer erőkímélő munkavégzést biztosítanak.

A vízcsatlakozó a hatékony munkavégzést segíti. A hosszú élettartamú légszűrőrendszernek és a kompenzátornak köszönhetően a szűrő hosszú élettartamú, valamint a szűrő tisztítása is ritkábban szükséges. A félautomata szíjfeszítésnek köszönhetően a legjobb erőátvitel rendkívül kismértékű kopás mellett biztosított.

Variációk Ár
TS 700, 350 mm Ft567 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!