RMA 239 C (akku és töltő nélkül)

Komfort-tolókarral a hatékony és kényelmes fűnyírás érdekében

A ház körüli füves területek kényelmes és kibocsátásmentes nyírásához a 37 cm-es munkaszélességgel rendelkező STIHL RMA 239 C akkumulátoros fűnyíró gép az ideális választás. A gép az AK rendszer akkumulátoraival működik. A könnyű fűnyíróval a kis és közepes méretű füves területek nyírása hatékonyan elvégezhető. 

Az áramlásoptimalizált késsel a fűnyíró energiahatékonyan végzi a munkát és hosszabb üzemidőre képes. A polimer háznak köszönhetően a STIHL RMA 239 C különösen könnyű és strapabíró. Az ergonomikus kialakítású, lehajtható komfort-tolókar kényelmes munkavégzést biztosít, és a 40 literes felhajtható fedelű fűgyűjtő kosár kiürítését is megkönnyíti. A gép 5 fokozatú központi vágásmagasság-állítással (30-70 mm) rendelkezik. 

Variációk Ár
RMA 239 C (akku és töltő nélkül) Ft139 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!