RMA 443 C (akku és töltő nélkül)

Nagy teljesítményű, kényelmes használatú fűnyíró gép komfort-tolókarral

A nagy teljesítményű STIHL RMA 443 C akkumulátoros fűnyíró gép kényelmesen használható közepes méretű füves területek nyírására. A szerszám nélkül 3 fokozatban állítható magasságú komfort-tolókar ergonomikus munkavégzést biztosít. Hatékony fűnyírás a 41 cm-es munkaszélességnek köszönhetően.

Az AP akkumulátor hosszabb működési ideje érdekében az RMA 443 C modell Eco üzemmóddal rendelkezik, amely automatikusan szabályozza a motor fordulatszámát. Az áramlásoptimalizált kések az energiatakarékos működést támogatják. A fordulékony gép könnyű, csendes és kibocsátás nélküli. A vágásmagasság a központi vágásmagasság-állítás segítségével hat fokozatban (25 - 75 mm között) állítható. A felhajtható fedelű, telítettségjelzővel rendelkező, 55 literes fűgyűjtő kosár egyszerűen üríthető. A QuickFix gyorscsatlakozók segítségével a gép egyszerűen szállítható és helytakarékosan tárolható. 

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

Variációk Ár
RMA 443 C (akku és töltő nélkül) Ft215 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!