RM 650 V

Benzinmotoros fűnyíró gép fokozatmentesen állítható kerékhajtással

A STIHL RM 650 V benzinmotoros fűnyíró géppel akár nagyobb méretű füves területek nyírását is elvégezhetjük gyorsan és hatékonyan. A fokozatmentesen állítható kerékhajtással a nyírás sebessége a felhasználó igényeihez és a terepviszonyokhoz igazítható.

A STIHL RM 650 V strapabíró alumínium házzal és megbízható, könnyű indítású motorral rendelkezik. A 48 cm-es munkaszélességnek és a központi vágásmagasság-állításnak köszönhetően a nyírási feladatok gyorsan elvégezhetők. Multi-kés a fű levágásához, összegyűjtéséhez és mulcsozásához. Az ergonomikus kialakítású, puha markolattal rendelkező komfort-tolókar a kényelmes munkavégzést segíti. A felhajtható fedelű, telítettségjelzővel rendelkező 70 literes fűgyűjtő kosár a megfelelő időpontban jelzi az ürítés esedékességét.

Variációk Ár
RM 650 V Ft364 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!