RME 443 C

Nagy teljesítményű elektromos fűnyíró gép

A nagy teljesítményű STIHL RME 443 elektromos fűnyíró gép közepes méretű, akár 600 m2-es gyepfelületek nyírására alkalmas. A kényelmes munkavégzést, és a helytakarékos szállítást és tárolást az állítható magasságú és lehajtható komfort-tolókar segíti. Az optimális vágásmagasság a központi vágásmagasság-állítás segítségével hat fokozatban (25-75 mm) állítható be. A kábel-tehermentesítő gondoskodik róla, hogy a gép meghúzásakor a dugaszoló csatlakozó véletlenszerűen szét ne kapcsolódjon. A robusztus, könnyen futó kerekek további kényelmet biztosítanak. Fűnyírás közben a kosár oldalsó lamellái a levegőt a talaj felé terelik, így védve a fűnyírót és a felhasználót a felperdülő anyagoktól. A felhajtható fedelű, telítettségjelzővel rendelkező 55 literes fűgyűjtő kosár a megfelelő időpontban jelzi az ürítés esedékességét. A fűnyíró gép házán található szállítási fogantyú megkönnyíti a gép megemelését és szállítását.

A külön rendelhető tartozékként kapható mulcsozó készlettel a STIHL RME 443 C elektromos fűnyíró gép mulcsozásra is használható.

Variációk Ár
RME 443 C Ft146 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!