RME 235

Kis füves területek nyírásához

Könnyű, kompakt elektromos fűnyíró gép 33 cm-es munkaszélességgel, kis füves területekhez. Strapabíró, egyszerű kialakításának és mindössze 13 kg-os összsúlyának köszönhetően könnyen manőverezhető. Az egyenletes fűnyírás érdekében az optimális vágásmagasság a központi vágásmagasság-állítás segítségével öt fokozatban (25-65 mm) állítható be. A telítettségjelzővel rendelkező 30 literes fűgyűjtő kosár a megfelelő időpontban jelzi az ürítés esedékességét.

A két fokozatba állítható magasságú és lehajtható tolókar kényelmes és ergonomikus munkavégzést biztosít, valamint megkönnyíti a gép tárolását. A fűnyíró gép házán található szállítási fogantyú megkönnyíti a gép megemelését és szállítását. A kábel-tehermentesítő gondoskodik róla, hogy a gép meghúzásakor a dugaszoló csatlakozó véletlenszerűen szét ne kapcsolódjon.

Variációk Ár
RME 235 Ft69 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!