2 370 990,00 Ft
2 181 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Ajánlat
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Fűnyíró traktor tempomattal

A nagy teljesítményű STIHL RT 6112 ZL fűnyíró traktor akár 8.000 m2 nagyságú füves terület nyírására is alkalmas. A 110 cm-es munkaszélesség mellett a szinkron nyírószerkezet is hozzájárul a hatékony munkavégzéshez. A központi vágásmagasság-állítással a vágásmagasság beállítása több fokozatban (30-100 mm) lehetséges. Az elektromágneses késkuplung segítségével a nyírószerkezet kései a műszerfalon elhelyezett kapcsolóval könnyedén ki- és bekapcsolhatók. Az előre- és hátramenet kapcsolása a kormány melletti karral történik, így csak egy hagyományos gázpedált kell kezelni.


A STIHL RT 6112 ZL modell a még kényelmesebb munkavégzés érdekében automatikus sebességtartó funkcióval is rendelkezik, amely egy gombnyomással aktiválható. A 350 literes fűgyűjtő kosár egy mozdulattal, a vezetőülésben ülve, kényelmesen kiüríthető. 


A napfényben is leolvasható LCD kijelzőn a fűnyíró traktor valamennyi fontos információja leolvasható, beleértve az üzemórát, a fűgyűjtő kosár telítettségét, az üzemanyagtartály és az olajnyomás szintjét. A rugózott vezetőülés magassága szerszám nélkül, szinte minden testmagassághoz beállítható.


A külön rendelhető tartozékként kapható mulcsozó készlettel a STIHL RT 6112 ZL fűnyíró traktor mulcsozásra is használható.

RT 6112 ZL

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Elektromágneses késkuplung
Elektromágneses késkuplung
Sebességtartó (Tempomat)
Sebességtartó (Tempomat)
LCD kijelző
LCD kijelző

Műszaki információk

Munkaszélesség110 cm
Vágásmagasság-állítás30 - 110 mm
Fűgyűjtő kosár űrtartalma350 l
Tartály űrtartalma9 l
MotortípusEVC 7000.0

Szerviz és tippek