RT 6112 ZL

Fűnyíró traktor tempomattal

A nagy teljesítményű STIHL RT 6112 ZL fűnyíró traktor akár 8.000 m2 nagyságú füves terület nyírására is alkalmas. A 110 cm-es munkaszélesség mellett a szinkron nyírószerkezet is hozzájárul a hatékony munkavégzéshez. A központi vágásmagasság-állítással a vágásmagasság beállítása több fokozatban (30-100 mm) lehetséges. Az elektromágneses késkuplung segítségével a nyírószerkezet kései a műszerfalon elhelyezett kapcsolóval könnyedén ki- és bekapcsolhatók. Az előre- és hátramenet kapcsolása a kormány melletti karral történik, így csak egy hagyományos gázpedált kell kezelni.

A STIHL RT 6112 ZL modell a még kényelmesebb munkavégzés érdekében automatikus sebességtartó funkcióval is rendelkezik, amely egy gombnyomással aktiválható. A 350 literes fűgyűjtő kosár egy mozdulattal, a vezetőülésben ülve, kényelmesen kiüríthető. 

A napfényben is leolvasható LCD kijelzőn a fűnyíró traktor valamennyi fontos információja leolvasható, beleértve az üzemórát, a fűgyűjtő kosár telítettségét, az üzemanyagtartály és az olajnyomás szintjét. A rugózott vezetőülés magassága szerszám nélkül, szinte minden testmagassághoz beállítható.

A külön rendelhető tartozékként kapható mulcsozó készlettel a STIHL RT 6112 ZL fűnyíró traktor mulcsozásra is használható.

Variációk Ár
RT 6112 ZL Ft2 370 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!