MSA 220 C-B (akku és töltő nélkül)

MSA 220 C-B akkumulátoros láncfűrész: Számos fűrészelési munkára alkalmas

A nagy teljesítményű STIHL MSA 220 C-B akkumulátoros láncfűrész profi vágószerkezettel számos fűrészelési munkára alkalmas. A 3/8" PS3 Pro fűrészlánc nagy vágásteljesítményt biztosít. A csendes STIHL MSA 220 C-B láncfűrész zajérzékeny területeken vagy akár zárt térben is használható.

Az erős EC-motor és a nagy teljesítményű STIHL AP 300 S akkumulátor maximális vágásteljesítményt garantál. Az ergonomikus kialakítás és a kényelmes, hátsó kezelőfogantyú kényelmes munkavégzést biztosít.

A hatékony munkavégzést további termékjellemzők segítik:

  • Fém rönktámasz 
  • STIHL gyorsláncfeszítés

A STIHL AP rendszeréhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja. 

Variációk Ár
MSA 220 C-B, vágáshossz 35 cm (akku és töltő nélkül) Ft197 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!