58 490,00 Ft
53 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Ajánlat
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Háton hordozható kézi permetezőgép professzionális használatra

A 18 literes, átlátszó tartállyal rendelkező, strapabíró kialakítású, STIHL SG 71 kézi permetező ideális professzionális használatra. A felhasználó testmagasságához igazítható hevederek és kialakított hátlap a kényelmes hordozáshoz.


A belső szivattyú sérülésektől védve, a szivattyú a tartály belsejében helyezkedik el. A tartály közepén elhelyezett kimeneti cső nagyobb mozgásszabadságot biztosít a felhasználó számára a munkavégzés során. Az adagolókar mindkét oldalra néhány másodperc alatt átszerelhető. Ez optimális munkahelyzetet kínál a jobb- és a balkezes felhasználók számára is. Az ergonomikus elzárószelep nyomásmérővel precíz munkavégzést tesz lehetővé. A tartály fedele három mérőedényt tartalmaz. A beépített szórócsőtartó lehetővé teszi a permetező biztonságos tárolását és szállítását.

SG 71

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Shutoff  SG 21
ROBUSZTUS ELZÁRÓSZELEP
Integrált mérőkamra
Integrált mérőkamra
Beépített szórócső tartó
Beépített szórócső tartó

Szerviz és tippek