50 190,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Háton hordozható kézi permetező

A háton hordozható STIHL SG 51 kézi permetező alkalomszerű és professzionális használatra egyaránt alkalmas. Az alapfelszereltséghez tartozó sárgaréz üreges-kúpos fúvóka pontos áramlási és eloszlási képet tesz lehetővé. A nagy töltőnyílás, az ergonomikus elzárószelep nyomásmérővel, a teleszkópos szórócső, a tartály közepén elhelyezett kimeneti cső, valamint a kényelmes hordozórendszer megkönnyítik a permetező használatát. Az adagolókar mindkét oldalra néhány másodperc alatt átszerelhető. Ez optimális munkahelyzetet kínál a jobb- és a balkezes felhasználók számára is. Az adagolókar szélessége és hossza is beállítható. A beépített szórócsőtartó lehetővé teszi a permetező biztonságos tárolását és szállítását.


A 12 literes, átlátszó tartály töltöttségi szintje egyszerűen leolvasható. A fedél három mérőedényt tartalmaz. A belső szivattyú sérülésektől védve, a szivattyú a tartály belsejében helyezkedik el.

SG 51

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Shutoff  SG 21
ROBUSZTUS ELZÁRÓSZELEP
Integrált mérőkamra
Integrált mérőkamra
Beépített szórócső tartó
Beépített szórócső tartó

Szerviz és tippek