MSA 160 C-B (akku és töltő nélkül)

Nagy teljesítményű akkmulátoros fűrész, erőkímélő munkavégzés

A STIHL MSA 160 C-B akkumulátoros láncfűrész ideális mezőgazdasági, tájápolási és építóipari használatra, akár zajérzékeny területeken végzett munkákhoz is.

Erőteljes motor és 1/4" PM3 fűrészlánc a pontos vágások és a meggyőző vágsáteljesítmény érdekében. A könnyű, mindössze 3,1 kg súlyú (akkumulátor nélkül) láncfűrésszel még a hosszabb munkák is erőkímélően elvégezhetők. A STIHL gyorsláncfeszítésnek köszönhetően a lánc feszítése egyszerűen, szerszám használata nélkül elvégezhető. A QuickStop Super láncfék biztonságos munkavégzést biztosít.

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

Variációk Ár
MSA 160 C-B, vágáshossz 30 cm (akku és töltő nélkül) Ft127 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!