233 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Nagy teljesítményű és kényelmes használatú permetezőgép

Kényelmesen használható akkumulátoros permetezőgép professzionális használatra, folyadékok és vegyszerek kijuttatására gazdálkodók, gyümölcstermesztők és szőlősgazdák számára. A nagy munkanyomással és 17 literes, szintjelzős, átlátszó tartállyal rendelkező gép ideális a nagy területen végzett, kihívást jelentő feladatokhoz. A háton hordozható permetezőgép súlya 6,2 kg (permetlé nélkül), a nyomás fokozatmentesen 1 - 6 bar között forgógombbal szabályozható. Az ergonomikus hordozórendszer állítható mellpánttal a kényelmes munkavégzést segíti. Állítható sárgaréz üreges-kúpos fúvóka a folyadék ponbtos kijuttatása érdekében. A beépített szűrő megakadályozza, hogy a tartályból szennyeződés kerüljön a szórópisztolyba. 


Kiegészítő csípőheveder és különböző fúvókák külön rendelhető tartozékként kaphatók.


STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

SGA 85

Műszaki információk

Tartály űrtartalma17 dm³
Névleges feszültség36 V
Hangnyomásszint66 dB(A) 1)
Zajteljesítményszint77 dB(A) 2)
Min. vízáteresztő képessség1,5 l/perc

Szerviz és tippek