74 990,00 Ft
68 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Ajánlat
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Nagy teljesítményű elektromos szegélynyíró

Az 1000 W teljesítményfelvétellel rendelkező STIHL FSE 81 elektromos szegélynyíró tökéletes választás szegélynyírásra és kisebb fűnyírási munkákhoz. A talaj érintésére a damilfej automatikusan adagol. A szegélynyíró annyira csendes működésű, hogy használatához hallásvédelem viselésére nincs szükség. A puha markolat elnyeli a gép rezgéseit, így erőkímélő munkavégzést biztosít. A praktikus körfogantyú szerszám nélkül a felhasználó testmagasságához igazítható. A kábel-tehermentesítő gondoskodik róla, hogy a gép meghúzásakor a dugaszoló csatlakozó véletlenszerűen szét ne kapcsolódjon. A támaszkerék védi a fák törzsét és a növényeket, mivel a nyírószál nem nyúlik túl a beállítható keréken.

FSE 81

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Kábel-tehermentesítő
KÁBEL-TEHERMENTESÍTŐ
KÖRFOGANTYÚ
KÖRFOGANTYÚ
Puha fogantyú
PUHA MARKOLAT

Műszaki információk

Névleges feszültség230 V
Teljesítményfelvétel1,0 W
Tömeg4,7 kg 1)
Hangnyomásszint83 dB(A) 2)
Zajteljesítményszint93 dB(A) 2)

Szerviz és tippek