39 990,00 Ft
36 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Ajánlat
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Könnyű elektromos szegélynyíró

A STIHL FSE 52 elektromos szegélynyíró ideális a ház körüli nyírási munkákhoz. A könnyű, 2,2 kg-os szegélynyíró károsanyag-kibocsátás nélküli és csendes, akár zajérzékeny területeken is használható. Használatához hallásvédelem viselésére nincs szükség.


Az ergonomikus munkavégzés érdekében az állítható körfogantyú a felhasználó testmagasságához igazítható. A beállításhoz szerszám használata nem szükséges. A dönthető nyírófejjel nehezen hozzáférhető helyek nyírása is, például bokrok vagy sövények alatt, könnyedén elvégezhető. A távtartó kengyel a kaszálás során megvédi a fákat és bokrokat a forgó damillal szemben, a damil a kengyelen belül forog. A kábel-tehermentesítő gondoskodik róla, hogy a gép meghúzásakor a dugaszoló csatlakozó véletlenszerűen szét ne kapcsolódjon.

FSE 52

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Távtartó kengyel
Távtartó kengyel
Kábel-tehermentesítő
KÁBEL-TEHERMENTESÍTŐ
KÖRFOGANTYÚ
KÖRFOGANTYÚ

Műszaki információk

Névleges feszültség220-240 V
Teljesítményfelvétel0,5 W
Standard vágóeszközAutoCut Line spool with 1,6 mm
Tömeg2,2 kg 1)
Hangnyomásszint83 dB(A) 2)

Szerviz és tippek