RM 448 TC

Erős benzinmotoros fűnyíró gép komfort tolókarral

A STIHL RM 448 TC benzinmotoros fűnyíró közepes méretű füves területek nyírására ideális. Az emelkedők nyírását a fix sebességű kerékhajtás segíti.

A 46 cm-es munkaszélesség, a strapabíró polimer ház, valamint lehajtható és állítható magasságú komfort-tolókar kényelmes és ergonomikus munkavégzést tesznek lehetővé. A vágásmagasság a központi vágásmagasság-állítás segítségével hat fokozatban (25 - 75 mm között) állítható. A telítettségjelzővel ellátott, 55 literes fűgyűjtő kosár egyszerűen üríthető. A lehajtható tolókarnak köszönhetően a fűnyíró gép helytakarékosan szállítható és tárolható. 

A gép a külön rendelhető tartozékként kapható, a STIHL RM 448 TX modellhez illő AMK 048 mulcsozó készlettel mulcsozásra is használható.

Variációk Ár
RM 448 TC Ft243 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!