RM 545

Nagy teljesítményű, strapabíró benzinmotoros fűnyíró gép

A nagyobb igénybevételű, magáncélú használatra tervezett, 43 cm-es munkaszélességgel rendelkező STIHL RM 545 benzinmotoros fűnyíró gép akár 1200 m2 méretű füves területek nyírására is alkalmas.

A STIHL RM 545 modellre a nagy teljesítmény és a strapabíró kialakítás jellemző. A fűnyíró gép háza rendkívül könnyű, kiváló minőségű ütés-, hő- és UV-álló polimerből készült. A három fokozatba állítható magasságú és lehajtható tolókar kényelmes és ergonomikus munkavégzést biztosít, valamint megkönnyíti a gép tárolását. Az optimális vágásmagasság a központi vágásmagasság-állítás segítségével hét fokozatban (25-80 mm) állítható be. A felhajtható fedelű, telítettségjelzővel rendelkező 60 literes fűgyűjtő kosár a megfelelő időpontban jelzi az ürítés esedékességét.

A külön rendelhető tartozékként kapható mulcsozó készlettel a STIHL RM 545 fűnyíró gép mulcsozásra is használható.

Variációk Ár
RM 545 Ft259 990,00*

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!